Over Huygen - Aanpak

“Het moet werken zoals het hoort”

Uw wensen en eisen staan centraal

 

Bij alles wat we doen, gaan we uit van de eisen die u stelt aan uw woon- werk- of verblijfsomgeving. Nauw omschreven functionele of zakelijke criteria, maar ook zaken zoals comfort, veiligheid, gezondheid en esthetiek. Wie zich prettig voelt, functioneert beter.

Luisteren
Ondanks alle ervaring en kennis die wij in huis hebben is het onmogelijk om zo maar, achter het bureau, de technische installaties te ontwerpen waaraan u behoefte hebt. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om goed te luisteren naar opdrachtgevers, eindgebruikers, architecten etc. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om in conceptuele oplossingen en scenario’s te denken.

Doorvragen en meedenken
Meer dan dat: wij vragen door en denken mee want voor we van start gaan, willen we zekerheid hebben over uw wensen, eisen en behoeften. Die leggen we vervolgens naast de bouwkundige, technische en budgettaire mogelijkheden om een evenwichtige oplossing te kunnen leveren.

Het realiseren van hoogwaardige technische installaties die voldoen aan alle gebruikseisen en veiligheids-, milieu- en energievoorschriften is in toenemende mate een multidisciplinaire activiteit geworden. Het is voor onze opdrachtgevers dan ook een voordeel dat wij al die noodzakelijke disciplines in huis hebben. Een ding is zeker, elk gebouw en elk project wordt beter door een vroegtijdige en nauwe samenwerking van alle partijen die betrokken zijn bij het ontwerp- en realisatieproces.

Wie zich prettig voelt, functioneert beter. “Dat spreekt vanzelf”.