Hoogbouw en grondgebonden woningbouw

Wonen op topniveau in het hartje van de stad. Wie Rotterdam zegt, zegt architectuur. Dat geldt zeker voor het project De Hoge Heren. Men spreekt niet voor niets van wonen op topniveau. Luxe, comfort en service zijn de onderscheidende elementen. Dat techniek daarbij een wezenlijke rol speelt, is duidelijk. Het bijzondere complex is werkelijk een ‘landmark’ voor de stad.

Houthavens, Amsterdam. Wonen in en boven het IJ.
Deze bijzondere verschijning herbergt naast appartementen in het hoge segment een horeca gelegenheid op 60 meter hoogte. Techniek is in het gebouw opgenomen en voorziet in duurzaam energiegebruik. Een adembenemend uitzicht zal het resultaat zijn.

Studentenhuisvesting en Amsterdam en het tekort daarvan is al jaren lang een groot probleem in Amsterdam. Delta Forte en DUWO hebben de handen ineen geslagen en samen een duurzaam appartementencomplex gerealiseerd op het sciencepark voor maar liefst 721 studenten.
De studenten wonen hier over het algemeen in groepen maar kunnen ook voor individueel wonen kiezen. Voor studenten die samen willen wonen zijn er ook twee en drie kamer appartementen beschikbaar. Tevens zijn er appartementen voor short-stay studenten. Deze appartementen zijn volledig ingericht en worden met name verhuurd aan buitenlandse studenten.
Het project is op zich uniek omdat het vlak naast het spoor is gebouwd met een hoge geluidsbelasting. Een geluidscherm zorg voor de nodige geluidreductie zodat studenten hier nagenoeg geen last van hebben.

La Fortezza Maastricht
Sciencepark De Driehoek
Valkenstaete Heerlerveste Heerlen
Vivaldi Amsterdam Zuidas