Corné Gilissen

Als ingenieur begon ik in het laboratorium Microcirculatie van Universiteit Maastricht. Het was de tijd van de introductie van de microprocessor. Ik leerde dat techniek voor elke opgave een oplossing heeft. Enthousiasme, creativiteit en toewijding van de teams waarin ik mocht werken leidden tot successen.

Al snel kwam ik in de industriële procesautomatisering terecht (internationaal) en bekwaamde ik mij in meet- en regeltechniek en instrumentatie. Nieuwsgierigheid naar leraarschap deed mij besluiten om een pedagogisch-didactische acte te halen. Mijn ondernemerszin deed mij daarna besluiten een studie bedrijfskunde af te ronden.

Ná zes jaar procesindustrie en zes jaar installateur, begon ik in 1996 als directeur/adviseur bij Huygen. Binnen een team van toegewijde en collegiale professionals mocht ik -inmiddels meer dan 25 jaar- meebouwen aan dit prachtige adviesbureau, dat betrokken is bij de belangrijkste bouwopgaven in Nederland.

Met onze kennis van duurzaamheid en onze maatschappelijke betrokkenheid geven wij het beste om deze wereld beter te maken voor onze kinderen. Daar ben ik trots op!

Functie

Algemeen directeur

Expertises

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten