Ewald van Essen

Na afronding van de HTS elektra (energievoorziening) startte ik bij een waterschap als technische medewerker voor beheer en onderhoud van gemalen, stuwen en sluizen. Daarna de overstap gemaakt naar een groot Installatie- ingenieursbureau waar ik diverse utiliteitsgebouwen en waterschaponderdelen (waterzuiveringen, stuwen, gemalen, bruggen en sluizen) realiseerde als projectengineer.

Vanaf 2007 bij Huygen gestart als Technicus en doorgegroeid naar ontwerper en disciplineverantwoordelijke voor de elektrische installatie. Voor diverse nieuwe en renovatieprojecten zoals woningen, scholen, zorggebouwen, kantoren, politiebureaus, poppodiums tot grote distributiehallen (met koelcellen) heb ik vanaf ontwerp tot en met de realisatie en nazorg al begeleid.

Nu als projectleider voel ik me binnen de projecten betrokken, verantwoordelijk en streef ik ernaar om, met goed samenwerkingsvermogen, oplossingsgericht en met heldere visie tot een goed resultaat te komen. Binnen Huygen weten collegae mij te vinden als sparringpartner en overdracht van kennis met betrekking tot wetten en normen. In mijn vrije tijd doe ik aan windsurfen en motorrijden.

Functie

Projectleider

Expertises

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten