Fabio Mattana

Na mijn opleiding HTS Werktuigbouwkunde ben ik in de installatietechniek aan de slag gegaan. Op 1 januari 2000 ben ik bij Huygen in dienst getreden en vervolgens de opleiding Hogere Installatietechniek succesvol gevolgd. Ondertussen heb ik ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied en sinds 2005 als projectleider, waarbij ik gedurende de totale procesduur eindverantwoordelijk ben voor ontwerp, planning en financiƫn van mijn projecten.

Naast projectleider ben ik sinds 2013 BIM coƶrdinator. Steeds meer projecten worden als BIM proces ingericht voor het integraal ontwerpen en modelleren van gebouwen en de bijbehorende installaties. Bij deze projecten zet ik samen met de betreffende projectleiders en ontwerppartners vroegtijdig de lijnen uit en maak ik afspraken op het gebied van BIM. Hiermee zijn verschillende projecten succesvol doorlopen.

Iedere dag werk ik met veel plezier en met oog voor detail aan een grote verscheidenheid van aansprekende en uitdagende projecten. Daarbij bouw ik graag een band op met de opdrachtgever en de verschillende ontwerppartners, met als doel om in goede samenwerking de beste installaties voor die specifieke situatie te realiseren, rekening houdend met de wetgeving, de wensen van de opdrachtgever, gebruiker(s), de energiedoelstellingen en de bouwkundige c.q. constructieve randvoorwaarden. 

Functie

Adviseur

Expertises

Allround adviseur Gezondheidszorg

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten