René Visser

Voor het afronden van mijn avond HTS elektro opleiding in 1998 was ik al enkele jaren werkzaam in de proces automatisering. In 2000 heb ik de switch gemaakt naar de advieswereld waar ik tot heden werkzaam ben geweest aan de drie verschillende kanten van de tafel.

Als projectleider/adviseur bij verschillende adviesbureaus, als aannemer van het werk bij verschillende installateurs en als opdrachtgever. Hierdoor is het voor mij gemakkelijk om te schakelen tussen de verschillende behoeftes, aangezien ik de belangen van alle aangesloten partijen herken. De verschillende soorten projecten van 600m² tot 60.000m² heb ik ervaren als zijnde uitdagend in al zijn eigen facetten. Kleine projecten vragen veel coördinatie terwijl bij grote projecten het gelijk om grote hoeveelheden gaat.

Betrokkenheid bij de projecten is bij mij dan ook een sleutelwoord waar ik 100% achter sta. Daarnaast is een helikopterview voor het overzien van de verschillende disciplines en gevolgen van beslissingen een “must”. Dit is alleen mogelijk met goede samenwerking tussen alle partijen en een open blik naar de projecten waarbij de belangen van alle partijen worden gerespecteerd en op tafel worden gelegd. Dit is zowel intern als extern de doelstelling die ik nastreef om een project succesvol te kunnen leiden.

Functie

Projectleider

Expertises

Brandveiligheid, elektrotechniek

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten