Huygen verwelkomt Willeke Vester als operationeel directeur

Mooi nieuws! Huygen verwelkomt Willeke Vester als operationeel directeur bij Huygen. Willeke neemt een ruime ervaring mee als operationeel directeur en senior manager, met een expertise in het managen van complexe verandertrajecten en het leiden van complexe projecten vanuit verschillende disciplines.


We hebben ervoor gekozen om een nieuw operationeel directeur aan te stellen, omdat directie- en MT-leden, veel werken aan de bedrijfsvoering en daardoor minder beschikbaar zijn voor de projecten. De komst van Willeke geeft ruimte om meer op projecten te focussen. Dit helpt ons om onderscheidend te blijven in het ontwikkelen en realiseren van integrale projecten, met installatie-advies als wezenlijke schakel.


Willeke neemt hier dus het stokje over van Ed Vonk. Ed gaat als Projectdirecteur opereren bij complexe, integrale projecten en als Adviseur. Hij draagt zijn taken van Operationeel Directeur geleidelijk over aan Willeke.


Corné Gilissen, algemeen directeur, is verheugd over de komst van Willeke: “Vanaf de eerste ontmoeting is mij duidelijk dat Willeke de menselijke maat hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast beschikt zij als professional over veel kennis en ervaring over indirecte processen binnen ons type bedrijf. Dat zal ons verder brengen. Erg passend bij Huygen is dat deze Schiedamse niet alleen van de woorden is, maar ook van de daden.”


Bij Huygen zijn we pas tevreden als we daadwerkelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Samen wezenlijk bijdragen aan een duurzame, betere en veilige leef- en werkomgeving voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van een project in belangrijke mate samenhangt met een goede en vertrouwelijke relatie met opdrachtgevers en projectpartners. Daarom investeren wij in een constructieve sfeer en lange-termijnrelaties die gebaseerd zijn op openheid en toewijding.


Willeke geeft aan: “Het belang van installaties in de gebouwde omgeving is de laatste jaren enorm toegenomen om de duurzaamheidsambities op Europees niveau te halen. De gebouwde omgeving “Paris Proof” te maken. Als operationeel directeur bij Huygen faciliteer ik de organisatie in de groei, ontwikkeling van talenten en andere operationele uitdagingen waar we als Huygen voor staan.”
Wij feliciteren Willeke met haar nieuwe rol en heten haar van harte welkom bij Huygen!

Collega(s)

Corné Gilissen
Algemeen directeur
Ed Vonk
Operationeel Directeur/ Adviseur

Datum

14 november 2023

Categorie

Artikel