Andre Meijer

Ik lever graag en met overtuiging een bijdrage aan een duurzaam functionerende samenleving. Met comfort en energie als mijn grootste interesses, bieden projecten met hoge ambities op het gebied van duurzaamheid en comfort een mooie gelegenheid daar invulling aan te geven.

Nog belangrijker vind ik het menselijk aspect. De mensen waarvoor wij onze ontwerpen maken, moeten zich thuis voelen in hun woning, moeten comfortabel en veilig hun werk kunnen doen, moeten zich in een inspirerende en gezonde omgeving kunnen ontwikkelen.

Daarbij gaat het niet alleen om de getallen en de techniek, maar juist om de gevoelswaarde, de natuurlijke beleving die een gebouw oproept. Hierin vind ik de uitdaging innovatieve oplossingen te adviseren, los van de gebaande wegen, maar wel met haalbaarheid als fundament.

Betrokkenheid en loyaliteit zijn, naast mijn technische inbreng, mijn sterke punten die ik meeneem in een projectteam. Vanuit mijn eigen kennisgebied meewerken aan een ontwerp dat meer is dan de som van de beste oplossingen op ieder gebied, en daarbij het beste uit mijzelf halen. Samenwerken met collega‚Äôs, met opdrachtgevers of vakgenoten van bouwteampartners aan een gezamenlijk doel, een gezamenlijk project,  met waardering en respect voor elkaars kunde en belang, dat past bij mij, dat geeft mij energie.

Functie

Senior projectleider

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten