DataBuilt

Branche

Onderzoek & innovatie

Locatie

Oplevering

Oppervlakte

Opdrachtgever

Fotografie

Collega(‘s)

Heeft u voldoende inzicht in de prestaties van uw gebouw? En heeft u KPI’s opgesteld waar uw gebouw aan moet voldoen? Dankzij DataBuilt is het nu mogelijk om de kwaliteit van uw gebouw te monitoren én in te grijpen wanneer nodig.

Het onafhankelijke dashboard van DataBuilt geeft u in één oogopslag inzicht in het functioneren van uw gebouwen. Zo zijn werknemers productiever en gebruikers aantoonbaar tevreden.

DataBuilt zorgt dat u grip heeft op de prestaties van uw gebouw(en). Zo is het bijvoorbeeld zichtbaar of het binnenklimaat en de prestaties van de installaties voldoen aan uw gestelde contractafspraken. Ook geeft DataBuilt in één oogopslag zicht op waar klachten vandaan komen en of deze gegrond zijn.

  • Voorkom klachten

Door inzicht in het binnenklimaat en de werking van het systeem kan comfort gegarandeerd worden.

  • Onafhankelijke specialist

Op de achtergrond is een onafhankelijke ervaren installatie adviseur betrokken die zorgt voor het optimaal functioneren van uw gebouw.

  • Één dashboard

Via één dashboard inzicht in meerdere KPI’s onafhankelijk van het type gebouw beheersysteem, altijd dezelfde overzichtelijke informatie

  • Koppel bestaand systeem

Door een simpele koppeling met het bestaande gebouw beheersysteem zijn extra sensoren niet nodig.

Met DataBuilt maken wij een snelle data gedreven APK check van uw gebouw mogelijk. We voeren de APK uit om te kijken of de installaties werken zoals ze ontworpen zijn. De KPI’s vormen een basis voor de advisering. Bijvoorbeeld over het uitwerken en nemen van maatregelen (regeltechnisch, installaties, gebruikersgedrag e.d.) voor optimalisatie van de gebouw performance.

Meer weten? Bekijk de DataBuilt website

Branche

Onderzoek & innovatie

Locatie

Oplevering

Oppervlakte

Opdrachtgever

Fotografie

Collega’s

Meer projecten