Ed Vonk

Al meer dan 25 jaar ben ik actief in de installatietechniek na een HTS-energietechniek opleiding te hebben gevolgd, en nog geen dag spijt gehad van die keuze. De afwisseling, de dynamiek, de vele telkens wisselende teams in combinatie met het oplossen van lastige vraagstukken laten mij elke dag weer met plezier het werk oppakken. Als adviseur is het mijn kracht om moeilijke zaken simpel te maken en opdrachtgevers overzichtelijke mogelijkheden toe te reiken. In de afgelopen jaren is mijn inhoud sterk verbreed, binnen én buiten de installatietechniek. Daarnaast heb ik mij verder verdiept in de duurzaamheid en energiezuinigheid. Ik ben de in- en externe vraagbaak voor energetische complexe vraagstukken en energie-exploitaties.  Procesmatig overzie ik snel de complexe samenhang van belangen en uitdagingen.

Mijn advisering kenmerkt zich door een uitgesproken betrokkenheid bij uw strategische projectdoelen in de gebouwde omgeving. Ik sta voor een onafhankelijk, kwalitatief goed en duurzaam advies. Waardering door de klant en een gezonde/duurzame klantrelatie zijn belangrijke motivaties voor mij.

Naast mijn werk als adviseur, ben ik ook actief als operationeel directeur. Ik begeleid en coach projectteams om meer uit zichzelf en het project te halen. Samen met Corné en Gerard vaar ik een stabiele duurzame koers zodat opdrachtgevers op ons kunnen bouwen en medewerkers op ons kunnen vertrouwen.

Functie

Operationeel Directeur/ Adviseur

Expertises

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten