Peter Beckers

Na het afronding van de HBO opleiding elektrotechniek eerst gedetacheerd geweest en vanaf 2001 in vaste dient als trainee/technicus en uiteindelijk als ontwerper op diverse industriële projecten en utilitaire projecten als technicus/ontwerper. Belast met het ontwerpen en calculeren van zeer uiteenlopende installaties, zowel op het gebied van sterkstroom- als op het gebied van zwakstroomtechniek.

Na een aantal jaren te zijn weggeweest sedert 2009 weer werkzaam bij Huygen in de functie van ontwerper elektrotechniek en specialist op gebied van hoogspanning en energiedistributie.

Daarbij beheer ik binnen Huygen de normen, technische naslagwerken en het elektrotechnisch deel van ons bureau bestek. Als lid van de klankbordgroep meegewerkt aan de totstandkoming van Isso 79.1 ‘Ontwerpen & installeren van noodverlichting’ en Isso 90 ‘Energie-efficiënte verlichting’.

Functie

Specialist

Expertises

Hoogspanningsinstallaties, Hoofddistributiesystemen en krachtinstallaties, Noodstroomvoorzieningen, Verlichting en noodverlichting, Datacenters, Ziekenhuizen

Relevante projecten

Relevante nieuwsberichten